Les For å Hjelpe Deg å Forstå Graviditet


Les For å Hjelpe Deg å Forstå Graviditet

Gode tips for hva du skal gjøre under graviditet er svært viktig fordi alt du gjør kan påvirke ditt ufødte barn. Ta ansvar for babyens velvære med disse effektive tipsene for å gjøre ting riktig under graviditeten. Det er aldri for tidlig å bruke dem.

Når du kjører i en bil som har kollisjonsputer, må du få setet skjøvet så langt tilbake som mulig fra dashbordet. Jo nærmere du er dashbordet, jo nærmere er du kollisjonsputene. Kollisjonsputer kan være farlige for et ufødte barn, selv om det er farligere for deg å slå dem av, så bare sitt lenger unna for å balansere disse risikoene.

Du må kjøpe barsel-BH-er og andre klær når du innser at du trenger dem. Dette vil holde deg komfortabel og godt kledd. Ikke vær redd for å kjøpe barselklær tidlig. Den eneste personen som kan bestemme hva som er komfortabelt og passende er deg.

Begynn å trene nå. Hvis du har sunne vaner nå, vil de fortsette under graviditeten. Trening er viktig mens du er gravid fordi det holder deg sunn. Det reduserer risikoen for å få abort og kan også gjøre arbeidet ditt enklere. Du bør snakke med legen din før du trener mens du er gravid.

Du bør begynne å ta et prenatal vitamin nå. Å ta et prenatal vitamin er flott for helsen din. Prenatal vitaminer kan også hjelpe deg med å bli gravid. De er gode av mange forskjellige grunner, og legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvilken som er best mens du prøver å bli gravid.

Din OB/GYN eller familie lege vil trolig anbefale at du tar en prenatal vitamin mens du er gravid. Du bør være sikker på å ta vitamin hver eneste dag for å hindre problemer ned linjen.

Å være avslappet og stressfri bør være et mål i svangerskapet fordi stress kan forårsake komplikasjoner. Hormoner skapt av for mye stress kan skape problemer under graviditet, som også kan strekke seg til babyen. I noen tilfeller kan stress på høye nivåer føre til at barnet blir født for tidlig.

Før du er gravid, er det en god ide å besøke tannlegen din. Mange ganger under graviditeten kan tannkjøttet være svært følsomt, og tannrengjøring kan være plagsomt. Du vil heller ikke kunne få røntgenbilder under graviditeten, så det er best å få det ut av veien før hånden.

Kjøp nye sko. Etter hvert som graviditeten utvikler seg, vil den ekstra vekten kaste av tyngdepunktet ditt, og legge ekstra press på føttene. Dette kan forårsake både væskeretensjon og flate føtter. Kjøp noen komfortable sko som gir deg god støtte; de vil lindre noen av de tidligere nevnte bekymringene.

Rådene fra denne artikkelen kan virkelig hjelpe deg med å bestemme hva du kan gjøre for å sikre at babyen din og du er sunn og glad i løpet av dine ni måneder med venting. Mens mange ting er utenfor din kontroll, viser tipsene ovenfor at mange ting er innenfor din kontroll for å sikre at barnet ditt er født med den beste starten.

,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.